3 Idei simple pentru un WEBINAR captivant

 

Am participat la webinarii sau cursuri online care mi-au atras atenția prin conținutul lor. Le-am asteptat cu interes, m-am pregătit dornică să învăț. Unele m-au tinut atentă pentru mult timp, cu alte ocazii mintea îmi zbura frecvent către activități mai interesante, iar alteori mi s-a întâmplat să adorm liniștită, mângâiată de vocea domoală a prezentatorului… Care sunt acele secrete care fac un webinar atractiv și o comunicare virtuală mai eficientă? Cum se pot sparge barierele virtuale pentru a transmite un mesaj viu, atractiv, de neuitat?

Și în final, înregistrază-te și încearcă să vezi dacă tu ai răbdare să urmărești timp de o oră ce ai spus. E captivant sau e un bun somnifer?

 

Sursa foto: www.google.com

Articol scris de Luminița Ciobanu

Luminita CiobanuLuminița Ciobanu este Content Manager la Public Speaking School. Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București (Muzicologie) și a unui doctorat în domeniu, are o experiență de peste zece ani în domeniul editorial (redactor) și didactic (profesoară de pian). S-a alăturat echipei Public Speaking School prin programul de Internship demarat de Amalia Sterescu începând cu luna noiembrie 2014.

 

 

Calendar Cursuri Public Speaking School
2024