Cursurile noastre

Cursurile noastre urmează o curriculă adaptată grupei de vârstă și nivelului de dezvoltare cognitiv și emoțional al copiilor. Aceasta este compusă din jocuri, exerciții practice și de improvizație menite să le dezvolte imaginația, să-i ajute să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile pentru a comunica eficient – totul într-o atmosferă caldă, prietenoasă unde de multe ori elevii devin creatori de conținut și învață să dea feedback celorlalți. Toți profesorii școlii noastre sunt certificați și au urmat un program intensiv de training în public speaking dedicat copiilor în cadrul Academiei Amalia Sterescu.

Alege un curs

Curs avansat de Public Speaking pentru elevi

Progresul în public speaking se produce prin exercițiu continuu. Acest program se adresează tuturor elevilor ce au absolvit cursurile Public Speaking School, preferabil din grupa de vârstă 8-14 ani. Programul se va desfășura în fiecare marți, online, fiecare sesiune având durata de o oră și jumătate. Intervalul orar va fi stabilit în funcție de disponibilitatea majorității celor înscriși.

Online 

Detalii și înscriere

Early Speakers Online

Am creat programul Early Speakers Online pentru a ajuta copiii cu vârste între 6 și 9 ani să deprindă abilitățile necesare vorbirii în public din confortul casei lor. Dacă vor începe să exerseze de la vârste fragede, vor căpăta încrederea necesară pentru a se exprima cu ușurință în fața oricărei audiențe fie ea și online.

Detalii și înscriere

Speaking Hero Online

Speaking Hero este un program unic în România, un program practic și motivant de educație în public speaking pentru copii, creat în 2017 din dorința de a-i ajuta pe aceștia să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile, de a comunica eficient.

Detalii și înscriere
Speaking Hero Club Online

De multe ori după absolvirea programului Speaking Hero, părinții erau interesați de o formulă care să le permită copiilor să-și exerseze abilitățile de public speaking recent dobândite. Așa am creat Speaking Hero Club, o arenă de public speaking care le permite tuturor celor care au finalizat un program Speaking Hero – să-și exerseze abilitățile de public speaking sub îndrumarea Amaliei Sterescu și Public Speaking School.

Detalii
Join

Curs intensiv de vorbire în public

Prin programul ”Cursul de vorbire în public pentru copii” ne propunem să trimitem timiditatea la colț și să oferim copiilor din toată țara, o metodă simplă și utilă prin care să se poată exprima liber atât în activitățile școlare cât și în alte situații.

Detalii și înscriere

Coaching individual

Public Speaking School oferă servicii de consiliere individuală.

Detalii și înscriere

Lideri din viitor

Programul se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani care își doresc să se familiarizeze cu atmosfera, limbajul și tehnicile pe care adulții le folosesc pentru a avea succes în business.

Detalii și înscriere
Calendar Cursuri Public Speaking School
2020