Oferta pentru școli private

Public Speaking School își dorește ca sistemul de învățământ din România să exceleze, iar copiii noștri să beneficieze de o educație care să-i ajute să devină adulții de succes de mâine. Astfel, în 2015, am demarat misiunea “Public speaking în școli”, prin care am propus introducerea oratoriei ca materie în școlile de stat. În cadrul acestei misiuni, am instruit în public speaking, ca voluntari, peste 100 de profesori din școlile publice dar și câteva serii de copii din școlile bucureștene. Demersurile noastre nu se opresc aici deoarece ne preocupă viitorul copiilor noștri într-o lume în care comunicarea și inteligența emoțională sunt competențe cheie. Iată oferta noastră pentru școlile private/instituții educaționale aici:

Descarca PDF (RO) Download PDF (EN)

Curs de Public Speaking și Debate

Public Speaking School vă asigură un trainer specializat, care poate coordona și susține cursul opțional de Public Speaking sau Debate din cadrul școlii dumneavoastră.

Cere ofertă

Train the teacher

Programul Train the Teacher își propune să pregătească profesorii din școlile private și alte cadre didactice interesate în implementarea propriului program de public speaking în cadrul școlii.

Cere ofertă
+ 2000
de absolvenți ai cursurilor noastre
Calendar Cursuri Public Speaking School
2024