Train the teacher

Într-o epocă în care public speaking devine un canal subtil prin care putem să ne exprimăm unicitatea sau să vindem subtil de la idei până la produse și servicii, nevoia de instruire timpurie a elevilor în această arie crește constant. Elevii nu mai sunt în competiție doar cu școlile din orașul sau țara lor. Trăim într-o piață globalizată și concurăm cu elevi dintr-o zonă geografică mult mai amplă.

În situația în care instituțiile educaționale implicate în educarea copiilor de la 6 la 12 ani își propun să implementeze programe de public speaking cu resurse proprii, Public Speaking School vă propune programul Train the Teacher, prin care pregătim profesorii din școlile private și alte cadre didactice interesate în dezvoltarea propriului program de public speaking în cadrul școlii.

Descarca PDF (RO) Download PDF (EN)

Train

Detalii

Durata programului este de 2 zile, interval 9:00 – 18:00.

  • Ziua 1: sesiune Mastering Public Speaking, prin care fiecare profesor participant va fi instruit în public speaking. Programa este adaptată adulților, pentru că noi considerăm că un profesor nu poate preda public speaking dacă el însuși nu este un bun speaker.
  • Ziua 2: sesiune ”How to teach public speaking for students” – programă și metodologie adaptate grupei de vârstă pentru care se intenționează predarea acestui program;

La finalul cursului, profesorii vor fi evaluați din punct de vedere al tehnicilor și metodelor de public speaking dobândite, li se va oferi feedback și vor primi diplome ce vor atesta participarea la cursul Public Speaking School. 

Profesor: Amalia Sterescu;

Cursurile vor avea loc la sediul Public Speaking School din București Str. Maior Laurențiu Claudian nr. 51 (harta).  

Solicitați oferta la sales@amaliasterescu.ro

Cere oferta
Calendar Cursuri Public Speaking School
2024