„De ce am nevoie de acest curs? Pentru fiica mea…”

Când vine vorba de copiii noștri ne dorim să le putem oferi ce e mai bun. Iar în educația lor am învățat că exemplul personal este mai puternic decât orice îndemn verbal. De aceea ne dorim să o ajutăm pe Geanina Enache să își depășească frica de a vorbi în public. Ne bucurăm să întâlnim părinți care vor să se autodepășească pentru a fi un exemplu pozitiv pentru copiii lor. Îi mulțumim Geaninei pentru eseu și pentru implicarea ca voluntar în proiectul de introducere a Public Speaking ca materie opțională în învățământul de stat românesc.

 

M-am decis într-un final să scriu ,,eseul meu” prin care ar trebui să vă conving că merit măcar un loc la cursul dumneavoastră.
De ce gratuit? De ce nu? De ce am nevoie de acest curs? În primul rând, vreau să-l fac pentru fiica mea, care este în clasa I. Mai bine spus pentru a o ajuta atunci când vine acasă de la şcoală, cu mutriţa ei simpatică, şi-mi spune, trist, că iarăşi nu a avut curaj să răspundă, deşi este un copil foarte inteligent. Dar, din păcate are aceeaşi ,,problemă” ca şi mine cu vorbitul în faţa unei audienţe. Şi mai am un motiv să urmez acest curs. Un prieten mi-a spus verde-n faţă recent, că mă retrag în cochilia mea când vine vorba să-mi exprim ideile în public, iar când m-a certat, nu am avut replică, pentru că spunea adevărul: îmi este teamă să vorbesc în faţă unui auditoriu. Şi mai am un motiv, cred, să vin la curs, iar acela este că nu întâmplător am dat peste postările dumneavoastră: m-aţi convins că pot schimba ceva la mine în legătură cu vorbitul în public. Nici nu ştiu dacă am scris 1000 de cuvinte şi nici nu o să le număr. Acestea sunt motivele mele simple şi sincere.
Va mulţumesc.

Calendar Cursuri Public Speaking School
2024