Curs Avansat de Public Speaking pentru elevi – online

Progresul în public speaking se produce prin exercițiu continuu!  Acest program se adresează tuturor elevilor (grupa de varsta 9-14 ani) ce au absolvit cursurile Public Speaking School dar și elevilor ce au finalizat un curs de public speaking cu alți furnizori.

Programul se va desfășura în fiecare marți, online, interval 18:00-19:30

Facilitator: Amalia Sterescu – Fondator Public Speaking School

9 – 14
ani

Speak

Ce vor învăța elevii

  • Modulul 1: Storytelling. De ce e nevoie să spunem povești atunci când facem o prezentare sau susținem un discurs.
  • Modulul 2: Discursuri celebre de ieri și de azi. Cu ce diferă discursurile din prezent vs. cele din trecut, ce s-a schimbat? Cum analizăm un discurs?
  • Modulul 3: Tehnici de ajutorare a memoriei în public speaking.
  • Modulul 4: Elemente de personal branding pentru elevi.
  • Modulul 5: Antrenament de voce. Câte tonuri are vocea mea?
  • Modulul 6: Discursuri înregistrate video. Elemente tehnice – tot ce trebuie să știu, înregistrare, editare, difuzare, promovare.
  • Modulul 7: Mini conferință cu public – discursuri libere care vor respecta standardele comunicate în timpul cursului.

Metoda de predare conține exerciții de improvizație care să-i scoată pe elevi din zona de confort. La finalul programului fiecare elev și părinte va primi feedback personalizat.

Înscrieri și preț
Vreau

Date  

14 februarie 2023 – 23 martie 2023 , interval 18-19:30
 

Preț

  • Persoane fizice: 975 RON/elev
 
 
  • Persoane juridice: 975 lei + TVA (Pentru factură și detalii de plată contactați sales@amaliasterescu.ro)

Taxa de înscriere se achită în avans și vă garantează participarea la curs.

Dacă doriți să ne contactați în alt mod, aveti aici datele de contact.

curaj

Grupa de varsta 9-14 ani

Cursanții noștri
Ce spun
În lumea în care trăim, este din ce în ce mai multă nevoie de vorbitul în public, dar noi, copii, ne izolăm tot mai mult în jocurile noastre pe calculator și atunci când trebuie să prezentăm ceva la școală sau pe o scenă, ne blocăm. Eu una așa pățeam, dar acest curs m-a ajutat enorm. Am câștigat premii pentru că am prezentat frumos, ceea ce înainte să fac cursul nu aș fi reușit, și acum, când doamna ne dă o temă de prezentat în fața clasei, eu sunt prima care vrea să iasă. Amalia m-a ajutat mult, și a făcut acest curs un loc de relaxare distractiv unde te duci cu drag ca să înveti lucruri noi și folositoare.”

Delia Ficleanu (12 ani)

”Pe mine m-a ajutat programul de public speaking nu numai pentru a nu mai avea emoții când vorbesc în public dar și în viața mea de zi cu zi. De exemplu pentru că sunt elevă mă ajută în pregătirea și prezentarea cu succes a proiectelor”.

Sabina Ionescu (11 ani)

”Pe mine cursul de public speaking m-a ajutat să vorbesc mai bine în fața  colegilor, să nu mai am emoții când intru pe scenă și-mi susțin prezentarea, să gesticulez și să interacționez mai bine cu publicul.”

Tudor Bahaciu (11 ani)

”Clubul de public speaking m-a ajutat nu numai să vorbesc în fața clasei sau să prezint un proiect dar și în modul în care interacționez cu colegii. De când am facut prima sesiune de public speaking sunt mult mai deschis cu copii chiar si cu profesorii.”

Daniel Racanelu (10 ani)

Calendar Cursuri Public Speaking School
2023