Curs Intensiv de Public Speaking pentru Elevi – online (9-14 ani)

Progresul în public speaking se produce prin exercițiu continuu!  Acest program intensiv de public speaking se adresează tuturor elevilor din grupa de vârstă 9-14 ani pasionați de comunicare, dornici să-și învingă anxietatea de a vorbi în public ori  motivați să aibă o structură bună a comunicării!

Programul se va desfășura în fiecare miercuri, online, interval 9:30-11:00

9 – 14
ani

Speak

Ce vor învăța elevii

Programul a fost structurat de Public Speaking School și Amalia Sterescu – Public Speaking Coach cu experiență de peste 10 ani în domeniu, pe 7 Module cheie:

  • Modulul 1: Storytelling. De ce e nevoie să spunem povești atunci când facem o prezentare sau susținem un discurs.
  • Modulul 2: Discursuri celebre de ieri și de azi. Cu ce diferă discursurile din prezent vs. cele din trecut, ce s-a schimbat? Cum analizăm un discurs?
  • Modulul 3: Tehnici de ajutorare a memoriei în public speaking.
  • Modulul 4: Elemente de personal branding pentru elevi.
  • Modulul 5: Antrenament de voce. Câte tonuri are vocea mea?
  • Modulul 6: Discursuri înregistrate video. Elemente tehnice, YouTube,  tot ce trebuie să știu.
  • Modulul 7: Mini conferință cu public – discursuri libere care vor respecta standardele comunicate în timpul cursului.

Metoda de predare conține exerciții de improvizație care să-i scoată pe elevi din zona de confort. La finalul programului fiecare elev și părinte va primi feedback personalizat.

Înscrieri și preț
Vreau

Date  

20 martie – 24 aprilie 2024, in fiecare MIERCURI, interval 9:30-11:00
 

Preț

  • Persoane fizice: 975 RON/elev
 
 
  • Persoane juridice: 975 lei + TVA (Pentru factură și detalii de plată contactați sales@amaliasterescu.ro)

Taxa de înscriere se achită în avans și vă garantează participarea la curs.

Dacă doriți să ne contactați în alt mod, aveti aici datele de contact.

curaj

Ce am învățat la cursul intensiv de public speaking?

Grupa de varsta 9-14 ani

Cursanții noștri
Ce spun
În lumea în care trăim, este din ce în ce mai multă nevoie de vorbitul în public, dar noi, copii, ne izolăm tot mai mult în jocurile noastre pe calculator și atunci când trebuie să prezentăm ceva la școală sau pe o scenă, ne blocăm. Eu una așa pățeam, dar acest curs m-a ajutat enorm. Am câștigat premii pentru că am prezentat frumos, ceea ce înainte să fac cursul nu aș fi reușit, și acum, când doamna ne dă o temă de prezentat în fața clasei, eu sunt prima care vrea să iasă. Amalia m-a ajutat mult, și a făcut acest curs un loc de relaxare distractiv unde te duci cu drag ca să înveti lucruri noi și folositoare.”

Delia Ficleanu (12 ani)

”Pe mine m-a ajutat programul de public speaking nu numai pentru a nu mai avea emoții când vorbesc în public dar și în viața mea de zi cu zi. De exemplu pentru că sunt elevă mă ajută în pregătirea și prezentarea cu succes a proiectelor”.

Sabina Ionescu (11 ani)

”Pe mine cursul de public speaking m-a ajutat să vorbesc mai bine în fața  colegilor, să nu mai am emoții când intru pe scenă și-mi susțin prezentarea, să gesticulez și să interacționez mai bine cu publicul.”

Tudor Bahaciu (11 ani)

”Clubul de public speaking m-a ajutat nu numai să vorbesc în fața clasei sau să prezint un proiect dar și în modul în care interacționez cu colegii. De când am facut prima sesiune de public speaking sunt mult mai deschis cu copii chiar si cu profesorii.”

Daniel Racanelu (10 ani)

Calendar Cursuri Public Speaking School
2024