Lideri din Viitor – Pregătim Liceenii pentru Mediul de Business!

De ce Lideri din viitor? 

Ne propunem să obișnuim tinerii cu mediul de afaceri. Astfel, am creat un laborator, prin care dorim să îi învățăm cum să își gestioneze cariera, cum să conducă o echipă, cum să coordoneze un proiect, cum să facă o prezentare sau să țină un speech de impact și cum să folosească limbajul de business ori cum să gestioneze o discuție dificilă. De asemenea, cursul îi pregătește chiar și pentru primul interviu în mediul de business ori le oferă informațiile necesare pentru a fi descoperiți online de către potențiali angajatori printr-o imagine online adecvată.

Cursanții vor dobândi, prin studii de caz, exemple și simulări, abilități necesare în mediul de business axate pe leadership, business presentations, public speaking, tehnici de interviu, personal branding în interiorul unei organizații și networking strategic.

Programul se va axa pe exerciţii practice, jocuri de rol și teme aplicate, iar perfecţionarea abilităţilor se va face prin simulări adaptate vârstei participanților.

Despre Facilitator: Amalia Sterescu –  Leadership Educator | Personal Branding Strategist | Empowering Professionals

Amalia Sterescu are o experiență profesională de peste 25 de ani, din care 16 ani i-a petrecut conducând diverse echipe în companii cu amprentă globală, ocupând poziții de conducere în echipe locale și internaționale. Ca intrapreneur, a creat de la zero startup-uri în România, China sau India și a gestionat clienți din peste 50 de țări ale lumii. Ultimul sau rol în lumea corporate a fost Vice Președinte in Oracle – un gigant american din industria software.

De 11 ani este Antreprenor în Educație. Creează și facilitează programe de dezvoltare și instruire pentru echipele de lideri din industrii diferite, local și internațional iar ca fondatoare a primei Școli de Public Speaking din România – a antrenat și ajutat peste 5,000 de profesioniști dar și elevi – să-și facă auzită vocea! Continuă să fie prezentă ca speaker pe scena diverselor evenimente locale sau internaționale și împărtășește cu plăcere din experiența sa. Ca Personal Branding Strategist Certificat îi călăuzește pe lideri să facă tranziția către următorul nivel al business-ului sau al carierei lor iar în prezent își concentrează atenția înspre internaționalizarea serviciilor sale pe zone geografice neexplorate încă. În viața personală i se spune că este un bun manager operațional întrucât este mamă a trei băieți adolescenți! În 2022 a creat programul Lideri din viitor din dorința de a veni în ajutorul liceenilor și de a-i pregăti pentru viața după școala!

 

Cui se adresează

15 – 18
ani

Play

Cui se adresează? 🤭

  • Programul se adresează liceenilor pasionați de business & management, celor ce  vizează  dezvoltarea unei cariere în domeniu dar și celor care vor să se pregătească timpuriu pentru accesul la internship în companii mari ori mediul de business ca angajați.

Ce învață participanții 💡💡

  • Programul le oferă liceenilor  informații utile despre cum să se adapteze la cerințele mediului de business din diverse industrii 

  • Ce trebuie să știe despre coordonarea unei echipe

  • Cum să coordoneze un proiect

  • Cum să facă o prezentare sau să țină un discurs  de impact, cum să folosească limbajul de business în general

  • Cum să gestioneze conversații dificile, cum să ofere și să primească feedback constructiv.

  • Cursul îi pregătește cum să-și construiască o strategie pentru o bună prezență la interviu  (admitere facultate/job) sau o bună prezență în mediul online (brand personal/imagine digitală).

  • Participanții vor primi la final Certificate de Participare emise de Public Speaking School și amaliasterescu.ro + Scrisoare de Recomandare în limba engleză și română utilă în portofoliul lor pentru admiterea la universitate.

 

Ce spun cursanții noștri 🙏🙏

”Acest curs m-a ajutat să-mi fixez niște noțiuni pe care nu le pot învăța la școală, m-a motivat să vreau să vorbesc și să particip mai mult la voluntariate și chiar m-a făcut să mi pun întrebarea ce îmi doresc de la viitor și cum pot să mă îndrept către ceea ce vreau.”

”Acest curs m-a ajutat să învăt cum să devin un manager bun și m-a învățat cum ar trebui să arate un CV. Am putut reține multe lucruri despre business chiar dacă eu nu mă pot fucusa pentru mult timp –  tot le-am ținut minte.”

”Este un curs interesant care te ajuta pe viitor în orice domeniu te-ai afla. M-a ajutat să mă descopăr mai bine și să îmi dau seama ce vreau să fac în continuare. Il recomand cu drag si altora.”

 

Înscrieri și preț
Vreau

Date 📅 

Seria 18-19 mai, interval 9:00 – 13:00, București, sediul Public Speaking School, Maior Laurențiu Claudian, 51.

2 sesiuni x 4h

Serie: min. 12- max. 17 elevi

⭐ NOU: Pentru liceenii din alte orașe ce vor să participe LIVE/ONLINE o pot face via ZOOM cu mențiunea că nu vor putea participa activ la unele exerciții dar  vor putea asista.

 

Preț

  • Persoane fizice: 950 lei
  • Firme: 950 lei + TVA

Taxa de înscriere se achită în avans pentru rezervarea locului.

Pentru oferta pentru grupuri vă rog contactați sales@amaliasterescu.ro

Înscrie-te ca persoană fizică
Calendar Cursuri Public Speaking School
2024