Lideri din viitor

De ce Lideri din viitor? 

Ne propunem să obișnuim tinerii cu mediul de afaceri. Astfel, am creat un laborator, prin care dorim să îi învățăm cum să își gestioneze cariera, cum să conducă o echipă, cum să coordoneze un proiect, cum să facă o prezentare sau să țină un speech de impact și cum să folosească limbajul de business. De asemenea, cursul îi pregătește chiar și pentru primul interviu în mediul de business.

Cursanții vor dobândi, prin studii de caz, exemple și simulări, abilități necesare în mediul de business axate pe leadership, business presentations, public speaking, tehnici de interviu, personal branding în interiorul unei organizații și networking strategic.

Programul se va axa pe exerciţii practice, jocuri de rol și teme aplicate, iar perfecţionarea abilităţilor se va face prin simulări adaptate vârstei participanților.

Cui se adresează

15 – 18
ani

Play

Cui se adresează?

  • Programul se adresează liceenilor pasionați de business & management, celor ce  vizează  dezvoltarea unei cariere în domeniu dar și celor care vor să se pregătească timpuriu pentru mediul de business ca angajați. 

  • Programul le oferă informații utile despre cum să se adapteze la cerințele mediului de business din diverse industrii, cum să conducă o echipă, cum să coordoneze un proiect, cum să facă o prezentare sau să țină un discurs  de impact și cum să folosească limbajul de business în general.

  • De asemenea, cursul îi pregătește chiar și pentru primul interviu în mediul de business.

  • Participanții vor primi la final Certificate de Participare emise de Public Speaking School și amaliasterescu.ro + scrisoare de recomandare în limba engleză și română utilă în portofoliul lor.

Ce spun cursanții noștri

”Acest curs m-a ajutat să-mi fixez niște noțiuni pe care nu le pot învăța la școală, m-a motivat să vreau să vorbesc și să particip mai mult la voluntariate și chiar m-a făcut să mi pun întrebarea ce îmi doresc de la viitor și cum pot să mă îndrept către ceea ce vreau.”

”Acest curs m-a ajutat să învăt cum să devin un manager bun și m-a învățat cum ar trebui să arate un CV. Am putut reține multe lucruri despre business chiar dacă eu nu mă pot fucusa pentru mult timp –  tot le-am ținut minte.”

”Este un curs interesant care te ajuta pe viitor în orice domeniu te-ai afla. M-a ajutat să mă descopăr mai bine și să îmi dau seama ce vreau să fac în continuare. Il recomand cu drag si altora.”

 

Înscrieri și preț
Vreau

Date

Seria  14, 15 Octombrie, interval 9:00 – 14:00, București, sediul Public Speaking School, Maior Laurențiu Claudian, 51.

2 sesiuni x 5h

Serie: min. 12- max. 17 elevi

 

Preț

  • Persoane fizice: 950 lei
  • Firme: 950 lei + TVA

Taxa de înscriere se achită în avans pentru rezervarea locului.

Pentru oferta pentru grupuri vă rog contactați sales@amaliasterescu.ro

Înscrie-te ca persoană fizică
Calendar Cursuri Public Speaking School
2023