Cursuri dezvoltare personala copii

Cursurile noastre urmează o curriculă adaptată grupei de vârstă și nivelului de dezvoltare cognitiv și emoțional al copiilor. Aceasta este compusă din jocuri, exerciții practice și de improvizație menite să le dezvolte imaginația, să-i ajute să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile pentru a comunica eficient – totul într-o atmosferă caldă, prietenoasă unde de multe ori elevii devin creatori de conținut și învață să dea feedback celorlalți. Toți profesorii școlii noastre sunt certificați și au urmat un program intensiv de training în public speaking dedicat copiilor în cadrul Academiei Amalia Sterescu.

Alege un curs

Curs Intensiv de Public Speaking pentru Elevi

Progresul în public speaking se produce prin exercițiu continuu. Acest program se adresează tuturor elevilor ce au absolvit cursurile Public Speaking School, preferabil din grupa de vârstă 8-14 ani. Programul se va desfășura în fiecare marți, online, fiecare sesiune având durata de o oră și jumătate. Intervalul orar va fi stabilit în funcție de disponibilitatea majorității celor înscriși.

Online 

Detalii și înscriere

Masterclass Public Speaking cu Amalia Sterescu

Speaking Hero este un program unic în România, un program practic și motivant de educație în public speaking pentru copii, creat în 2017 din dorința de a-i ajuta pe aceștia să-și descopere curajul de a ieși în față, de a vorbi și de a-și exprima deschis ideile, de a comunica eficient.

Online sau Face to face

Club de Dezbateri Publice (Debate)

Clubul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, intervalul de vârsta care se suprapune perfect perioadei în care copiii încep să își pună întrebări, să opereze cu informațiile pe care le asimilează și să își formeze propriile opinii.

Detalii
Join

Coaching individual

Public Speaking School oferă servicii de consiliere individuală.

Detalii și înscriere

Lideri din viitor

Programul se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani care își doresc să se familiarizeze cu atmosfera, limbajul și tehnicile pe care adulții le folosesc pentru a avea succes în business.

Detalii și înscriere
Calendar Cursuri Public Speaking School
2024