Masterclass Public Speaking cu Amalia Sterescu – Online, 9-14 ani

De ce un Masterclass în Public Speaking cu Amalia Sterescu?

”De ce să învețe copilul meu public speaking? Păi când va avea el ocazia să vorbească pe o scenă??” – spun părinții adeseori!

Scena din mintea noastră (aceea cu draperii de catifea roșie și public în față) – s-a schimbat! Scena aceea este astăzi pretutindeni! Că trebuie să faci o expunere online, că trebuie să comunici inteligent într-o echipă de proiect, că trebuie să susții o prezentare sau o conferință telefonică în timp ce nu ești la birou, că ai un interviu de angajare sau pur și simplu ieși în față pentru a-ți comunica cu claritate ideile… totul implică capacitatea ta de a comunica cu un public și de a face diferența.

Indiferent de evolutia tehnologiei, dacă dați acum un search după top competențe pe care ar trebui să le aibă un student în 2023, veți vedea cu mici variațiuni COMUNICAREA.
Abilitatea de a comunica eficient și inteligent – este prețuită întotdeauna de mediul academic, de cel de business ori angajatori de top. La competența comunicare se adaugă acum și competența de a putea comunica remote/online.
Acum e momentul să ne educăm copiii pentru o lume  în care sperăm să aibă tot pachetul de competențe necesar pentru a avea succes ca viitori profesioniști
Când vă gândiți la public speaking pentru copilul Dvs. anticipați că trebuie să susțină un interviu la o facultate sau la un job important pentru el și că trebuie să știe cum să se prezinte, să argumenteze, să se pună în valoare! Că trebuie să își construiască o carieră și modul în care își susține proiectele la școală, la job ori în întâlniri importante de business – poate face diferența în cariera lui.
Amalia Sterescu facilitatorul acestei sesiuni este Public Speaking Coach, Leadership Facilitator & Personal Branding Strategist cu o experiență profesională de peste 25 de ani. Pasiunea sa pentru educație a transformat-o într-un antreprenor în educație care în 2013 a fondat prima școală de public speaking din România: Public Speaking School.
Peste 2,500 de profesioniști s-au instruit cu Amalia în public speaking în ultimii 10 ani.
Ce învață copiii

9 – 14
ani

Hero

Ce învață copiii

Iată ce vor învăța elevii – aspecte cheie:

 1. Ce este un public speaker? Exemple de așa da, din biblioteca noastră de discursuri.
 2. Cum ne gestionam anxietatea de a vorbi in public – tehnici specifice.
 3. Cine sunt eu? Cum mă prezint în fața celorlalți.  Cum îmi pot maximiza plusurile ca și comunicator.
 4. De ce e important să ma pregătesc pentru o prezentare sau discurs – etapele principale.
 5. Înțelegerea publicului, planificare modalități de interacțiune cu publicul
 6. Tipuri de structurare discurs/prezentare
 7. Elemente de condimentare a unui discurs 
 8. Cum gestionăm limbajul corpului, mișcarea scenică, gesturile – în public speaking
 9. Cum integrăm storytelling într-un discurs.
 10. Discursul online
 11. Pregătirea mijloacelor tehnice: sunet, suport vizual, microfon, cameră etc.
 12. Metode de improvizație discurs
 13. Exerciții practice, simulări discursuri & feedback în mediu confortabil sau ostil.

Amalia Sterescu facilitatorul acestei sesiuni este Public Speaking Coach, Leadership Facilitator & Personal Branding Strategist cu o experiență profesională de peste 25 de ani. Pasiunea sa pentru educație a transformat-o într-un antreprenor în educație care în 2013 a fondat prima școală de public speaking din România, Public Speaking School. Peste 2,500 de profesioniști s-au instruit cu Amalia în public speaking în ultimii 10 ani.

Înscrie-te!
De ce Masterclass Public Speaking cu Amalia Sterescu?
Metode validate în practică
Metode validate în practică
Experiență de predare și coaching în public speaking
Experiență de predare și coaching în public speaking
Oferim un learning journey, de la 6 până la 14 ani
Oferim un learning journey, de la 6 până la 14 ani
Public Speaking Club – platformă de exersare
Public Speaking Club – platformă de exersare
Abordare personalizată a cursanților noștri
Abordare personalizată a cursanților noștri

Detalii

 • Cursul se desfășoară online,  în limba română,  prin aplicația Zoom și se adresează copiilor cu vârste între 9 și 14 ani
 • Cursul este facilitat de către  Amalia Sterescu
 • Cursul cuprinde doua sesiuni a câte 2h cu o pauză de 15 minute.
 • La final, copiii vor primi diplome electronice.
 • Părinții vor primi feedback individual  și vor discuta pe marginea pașilor următori în dezvoltarea copilului.

Ce avantaje le oferă aplicația Zoom:

 • Aplicația Zoom este simplu de instalat și folosit
 • Le permite participanților la curs să fie interactivi: pot susține speech-uri ascultate și văzute de participanți, pot pune întrebări profesorului, participanții se pot vedea între ei, pot vizualiza materiale video sau materialul de curs.
 • În urma plății, fiecare participant va primi un link de logare pe care îl va testa în avans.
 • Logarea se va face cu câteva minute înainte de demararea sesiunii online
 • Pe durata pauzei de 15 min. participanții își pot închide camera video și pot apăsa butonul ”mute” fără a închide sesiunea!
 • E de preferat ca logarea să se facă pe laptop, desktop, tabletă iar învățarea să se desfășoare într-un spațiu fără zgomot și întreruperi.

 

Înscrieri și preț
Vreau

Date  

23-24 martie  2023, 16:00-18:00, 600 lei

Preț

 • Persoane fizice: 600 lei

Înscrie-te ca persoană

 

 • Persoane juridice: 600 lei + TVA (Pentru factură și detalii de plată contactați sales@amaliasterescu.ro)

Taxa de înscriere se achită în avans și vă garantează participarea la curs.

 

 

Dacă doriți să ne contactați în alt mod, aveti aici datele de contact.

Hero

Ce învață copiii

Înscrie-te!
Cursanții noștri
Ce spun
În lumea în care trăim, este din ce în ce mai multă nevoie de vorbitul în public, dar noi, copii, ne izolăm tot mai mult în jocurile noastre pe calculator și atunci când trebuie să prezentăm ceva la școală sau pe o scenă, ne blocăm. Eu una așa pățeam, dar acest curs m-a ajutat enorm. Am câștigat premii pentru că am prezentat frumos, ceea ce înainte să fac cursul nu aș fi reușit, și acum, când doamna ne dă o temă de prezentat în fața clasei, eu sunt prima care vrea să iasă. Amalia m-a ajutat mult, și a făcut acest curs un loc de relaxare distractiv unde te duci cu drag ca să înveti lucruri noi și folositoare.”

Delia Ficleanu (12 ani)

”Pe mine m-a ajutat programul de public speaking nu numai pentru a nu mai avea emoții când vorbesc în public dar și în viața mea de zi cu zi. De exemplu pentru că sunt elevă mă ajută în pregătirea și prezentarea cu succes a proiectelor”.

Sabina Ionescu (11 ani)

”Pe mine cursul de public speaking m-a ajutat să vorbesc mai bine în fața  colegilor, să nu mai am emoții când intru pe scenă și-mi susțin prezentarea, să gesticulez și să interacționez mai bine cu publicul.”

Tudor Bahaciu (11 ani)

”Clubul de public speaking m-a ajutat nu numai să vorbesc în fața clasei sau să prezint un proiect dar și în modul în care interacționez cu colegii. De când am facut prima sesiune de public speaking sunt mult mai deschis cu copii chiar si cu profesorii.”

Daniel Racanelu (10 ani)

Speaking Hero Club Online

De multe ori după absolvirea programului Masterclass Public Speaking, părinții erau interesați de o formulă care să le permită copiilor să-și exerseze abilitățile de public speaking recent dobândite. Așa am creat Speaking Hero Club, o arenă de public speaking care le permite tuturor celor care au finalizat un program de public speaking – să-și exerseze abilitățile de public speaking sub îndrumarea Amaliei Sterescu și Public Speaking School.

Detalii
Join
Calendar Cursuri Public Speaking School
2024