Concurs de public speaking

Acum șase luni am început o călătorie de perfecționare în public speaking cu un grup de elevi cu vârste cuprinse între 10-14 ani.

În cele 6 luni de zile în care ne-am întâlnit săptămânal față în față sau online în cadrul Speaking Hero Club , elevii au exersat tehnici de public speaking, au improvizat sau s-au implicat în exerciții de debate. Au făcut progrese frumoase și sper ca efortul făcut să se simtă în prezentarea proiectelor lor școlare, în abordarea unor prezentări, în situații de zi cu zi unde să aibă capacitatea de a-și exprima cu claritate unicitatea.

La finalul celor șase luni de instruire și practică, o parte din membrii clubului de public speaking ce funcționează în cadrul Public Speaking School s-au înscris la competiția noastră de public speaking.

Am avut plăcerea să avem alături de noi ca membri ai juriului pe Ana Nicolescu, Owner Mamicaurbana.ro, Simona Grindeanu – Managing Partner Raspberry Communication dar și instructori ai școlii noastre Adrian Leondraliu și Mihaly Tordai.

Nu premiile au fost importante ci curajul cu care concurenții s-au prezentat după o zi lungă de școala, în fața unui public nou pentru ei, abordând teme ca poluarea, capsula timpului, animalele salvatoare, comunismul sau jucarii antistress.

Exercițiul de debate ce a precedat concursul i- a ajutat pe concurenți să se acomodeze mai bine cu noua lor postură iar prestațiile lor, deși marcate de emoții – nu au lăsat juriul si publicul insensibil!

Pănă la urmă viața îi va scoate pe acești copii minunați la tablă și avem speranța că atunci vor știi ce să comunice și cum să comunice – iar concursul nostru de public speaking va rămâne doar o mică, mică piatră de încercare în evoluția lor ca viitori profesioniști.

Calendar Cursuri Public Speaking School
2024