Curs intensiv de vorbire în public

De ce un curs intensiv de vorbire în public?

Sunt prea mulți adulți care ezită să iasă în față și să vorbească în fața unui public pentru că, undeva, în copilărie, au avut o experiență neplăcută sau poate că nu au fost expuși suficient la astfel de situații.

Prin ”Cursul intensiv de vorbire în public” ne propunem să trimitem timiditatea la colț și să oferim copiilor din toată țara o metodă simplă și utilă, prin care să se poată exprima liber atât în activitățile școlare, cât și în alte situații. Învingându-și temerile și înarmați cu tehnici de vorbire în public, copiii de azi vor deveni profesioniștii de succes de mâine, într-o epocă în care comunicarea rămâne una din competențele cheie.

Ce învață copiii

8 – 14
ani

Speak

Ce vor învăța copiii?

 • Să se prezinte pe sine;
 • Ce înseamnă de fapt un public speaker;
 • Cum să își înfrunte propria timiditate sau spaimă de a vorbi în public;
 • Cum să își structureze un discurs și cum să facă o introducere de impact și o încheiere memorabilă;
 • Cum să se folosească de limbajul non-verbal sau umor pentru a comunica cu încredere;
 • Cum să își exprime deschis ideile și să comunice eficient.
Mă înscriu
Cui se adresează?

Cui se adresează?

Metoda de predare îmbină multe exerciții practice, jocuri, simulări și feedback constant atât din partea trainerului, cât și de la micii cursanți. Distracția și voia bună vor face ca procesul de învățare să decurgă natural, iar disconfortul inițial va fi dat uitării. Cum să își înfrunte propria timiditate sau spaimă de a vorbi în public;

Cursul se adresează școlarilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani din orașele București, Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Timișoara, Oradea și Ploiești. Pentru solicitări din alte orașe trimiteți un email la: sales@amaliasterescu.ro

Detalii

Detalii

 • Cursul este facilitat de către trainerii certificați Public Speaking School;
 • Cursul are loc la sediul Public Speaking School din București, Str. Maior Laurențiu Claudian, nr. 51 (harta), iar pentru cursurile organizate în țară, locația se va stabili

Preînscrieri și preț
Vreau

Date

 • București – preînscrieri
 • Cluj Napoca – 20 Septembrie
 • Iași – 18 Octombrie

o zi: 9:00 – 16:30

serii de minim 12 copii

Preț

Persoane fizice: 490 lei

Firme: 490 lei + TVA

Taxa de înscriere se achită în avans

Pentru oferta pentru grupuri vă rog contactați sales@amaliasterescu.ro

Rezervă loc
Cursanții noștri
Ce spun
În lumea în care trăim, este din ce în ce mai multă nevoie de vorbitul în public, dar noi, copii, ne izolăm tot mai mult în jocurile noastre pe calculator și atunci când trebuie să prezentăm ceva la școală sau pe o scenă, ne blocăm. Eu una așa pățeam, dar acest curs m-a ajutat enorm. Am câștigat premii pentru că am prezentat frumos, ceea ce înainte să fac cursul nu aș fi reușit, și acum, când doamna ne dă o temă de prezentat în fața clasei, eu sunt prima care vrea să iasă. Amalia m-a ajutat mult, și a făcut acest curs un loc de relaxare distractiv unde te duci cu drag ca să înveti lucruri noi și folositoare.”

Delia Ficleanu (12 ani)

”Pe mine m-a ajutat programul de public speaking nu numai pentru a nu mai avea emoții când vorbesc în public dar și în viața mea de zi cu zi. De exemplu pentru că sunt elevă mă ajută în pregătirea și prezentarea cu succes a proiectelor”.

Sabina Ionescu (11 ani)

”Pe mine cursul de public speaking m-a ajutat să vorbesc mai bine în fața  colegilor, să nu mai am emoții când intru pe scenă și-mi susțin prezentarea, să gesticulez și să interacționez mai bine cu publicul.”

Tudor Bahaciu (11 ani)

”Clubul de public speaking m-a ajutat nu numai să vorbesc în fața clasei sau să prezint un proiect dar și în modul în care interacționez cu colegii. De când am facut prima sesiune de public speaking sunt mult mai deschis cu copii chiar si cu profesorii.”

Daniel Racanelu (10 ani)

Calendar Cursuri Public Speaking School
2024