„Întotdeauna am fost o luptătoare!”

Când ai un vis, un ideal, niciun obstacol nu e suficient de mare. Pasiunea îți dă puterea de a-ți depăși limitele, de a munci în continuare.  Mulțumim,  Gabriela Țichelea, pentru lecția despre luptă, putere și pasiune!

Încerc să vă scriu de aproximativ 20 de minute şi vreau să vă spun că îmi este foarte greu să explic de ce aş merita eu să iau parte la Mastering Public Speacking, şi ştiu, asta este grav şi probabil cel mai rău început posibil.

Mă numesc Gabriela, am 28 de ani şi până în urmă cu 2 ani am fost sportivă de performanţă. Întotdeauna am fost o luptătoare şi am muncit pentru că nu vroiam să dezamăgesc şi pentru că iubeam handbalul mai presus de orice… Chiar mai presus de „iubirea” pentru mine şi spun asta pentru că am suferit foarte multe accidentări grave şi de fiecare dată mă gândeam doar la momentul când revin pe teren.

Din păcate, multe sportive şi sportivi nu sunt conştienţi că sunt la doar o accidentare distanţă de încheierea carierei. Aşa mi s-a întâmplat şi mie şi la 26 de ani m-am trezit într-o mare dilemă că nu ştiu să fac nimic şi mă desconsideram din multe puncte de vedere. Şi trist este faptul că foarte mulţi sportivi de performanţă trec prin asta. În prezent sunt implicată în conducerea unei agenţii sportive şi sunt manager de jucători de handbal. În această activitate mi-am propus să ajut la construirea carierei sportivilor, să fiu un sprijin pentru ei atât la început, pe parcursul şi după terminarea carierei. Vreau să fiu cea care ajută oamenii să facă o schimbare în viaţa lor spre mai bine.

Sunt o persoană pozitivă, îmi place să îi motivez pe cei de lângă mine, sunt foarte prietenoasă şi ambițioasă… câteodată prietenii îmi spun că sunt şi foarte vorbăreaţă.

Îmi place să am oameni de calitate în preajma mea şi asta mă motivează să învăţ, să evoluez, să câştig. Acesta este şi motivul pentru care îmi doresc atât de mult să particip la Mastering Public Speaking.

Calendar Cursuri Public Speaking School
2024